Københavns Kropsterapeut, København Ø

Driftstimer

Disse tider kan blive påvirket pga. coronavirusrestriktioner udstedt af regeringen.
torsdagto
08:00 – 18:30
fredag[1]fr[1]Lukket
lørdagLukket
søndagLukket
mandagma
08:00 – 18:30
tirsdagti
08:00 – 18:30
onsdagon
08:00 – 18:30
Lukket nu.
Åbner i  6 h 30 min.
6 h 30 min

Undtagelser

[1] 05-06-2020: Grundlovsdag

Forretningsinformationer

Juridisk navn
Københavns Kropsterapeut
Tidligere navne
Københavns Kropsterapeut
Bestyrelsespost
Ida Charlotte Salomonsson

Beskrivelse

Kropsterapi er AT VISE VEJEN for kroppen, det er at støtte og hjælpe kroppens naturlige proces hen mod balance i vores liv, sind og tilstand. Hjælpe kroppen til selv at åbne op for de selvheldbredende kræfter vi alle har. Det altafgørende for mig som kropsterapeut er, at kunne finde frem til årsagen til klientens problem, ellers kan vi ikke løse det. I denne forbindelse skal man selvfølgelig have kendskab til hele kroppen og være i stand til at analysere sig frem til problemets udspring.
Kender vi det, er der en god chance for at vi kan hjælpe klienten. En smerte i knæet kan stamme fra lænden. Hovedpine behøver ikke altid stamme fra skulder- og nakkespændingerI kropsbehandlingen arbejder jeg med teknikker inden for fysiologisk massage, dybdegående og pulserende massage.
Jeg arbejder med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Jeg bruger lymfedrænage, akupressur, triggerpunkt-terapi, zoneterapi, ledfrigørende teknik og åndedrætstera


Firmabeskrivelse
Kropsbehandling, massage og terapi i København

Oplev selv på egen krop hvad en kropsbehandling kan give dig!

I kropsbehandlingen arbejder jeg med teknikker inden for fysiologisk massage, dybdegående og pulserende massage. Jeg arbejder med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Jeg bruger lymfedrænage, akupressur, triggerpunkt-terapi, zoneterapi, ledfrigørende teknik og åndedrætsterapi.

Der hvor kropsterapi virkelig kommer til sin ret er, når vi snakker om livsstils valg. Valget om ikke at lytte til de signaler, som kroppen måske i årevis er kommet med, der resulterer i skader i kroppen. Valget om ikke at lytte kan både være på det bevidste som på det ubevidste plan. Kroppen kan aflæses ligesom en bog. Den gemmer på alle gode som dårlige oplevelser. Til enhver oplevelse knyttes forløste og eller uforløste følelser, nogen af følelserne er stærkere, nogen går dybere end andre. Det hele gemmes og lagres i kroppen. Det negative, det uforløste kan blokere for og påvirke vores sundhed. Kropsterapien arbejder direkte med den levede virkelighed. Vi kan lyve i det vi med ord fortæller os selv. Men en krop lyver aldrig, den er aftryk af hele det liv, alt det vi har været igennem. Kropsterapien går ind og åbner kroppen op der hvor den har brug for at åbne op for omverdenen. Så man kan sige, at i det øjeblik spændingerne løsnes, kan det få direkte effekt på at forløse gamle fortrængninger.

For mig som behandler er der ikke to mennesker eller to kroppe der er ens, ligeledes er der heller ikke to behandlinger der er ens. Behandlingen er sammensat af de teknikker jeg arbejder med. Der kan være mere af det ene, end af det andet. Hvad vigtigst er, at din behandling er skræddersyet til netop dig med et resultat der skaber forandring for netop dig.

Kropsterapi kan skabe forandringer for mange på bl.a. følgende områder:
Stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakke
Stikord:
Zoneterapi, Kropsterapi, Stress, Angst, Depression, Rygsmerter, Gigt, Piskesmæld, SPORTSSKADER, Afspænding, Kropsbehandling, Diskusprolaps, Skuldersmerter, Akupressur, Bindevævsmassage, Reiki Healing, Fibromyalgi, Gravidmassage, Diffuse Smerter
Talte sprog
Dansk, Engelsk, Svensk, Norsk
Mulige betalingsmetoder
  • Bankoverførelse
    Bankoverførelse
  • Cash
    Cash
Københavns Kropsterapeut er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Københavns Kropsterapeut!

Del dine erfaringer!

Kontaktperson

Ida Salomonsson
KUNDESERVICE

Send meddelelse

41318199

41318199

    Facebook